Netwerkzes

Over ons


Netwerk6 is opgericht in 1998 en is een full-service content bureau dat zich richt op het nieuwe kijken. De komst van internet televisie, smartphones en tablets zorgen voor nieuwe manieren van kijken en bereiken.

Bij ons kunt u terecht voor een creatief concept en de volledige uitvoering ervan. De afgelopen achttien jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met zowel traditionele als nieuwe media. Voor ieder project wordt een gespecialiseerd team samengesteld, dat aan de slag gaat met de conceptontwikkeling.

Als bureau stellen wij ons graag op als strategisch marketing-communicatie partner. Zo kunnen wij uw boodschap vertalen naar een strategie, campagne of product en deze optimaal overbrengen op de door u beoogde doelgroep. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven professionals die zich binnen hun vakgebied al hebben onderscheiden op kwaliteit en originaliteit.

Wij zijn toonaangevend in het ontwikkelen en produceren van (online)campagnes, (gesponsorde) televisieprogramma's, bedrijfs-voorlichtingsfilms, commercials en internetcontent. Van essentieel belang is dat wij de vraag van onze klanten goed doorgronden. Wij denken graag mee om een origineel en creatief product neer te zetten. Onze opdrachtgevers bestaan uit televisie-omroepen, het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, kenniscentra en de overheid.

netwerkzes

 

postbus 100

 

3800 AC AMERSFOORT

 

bezoekadres

 

Softwareweg 4

 

3821 BP AMERSFOORT

 

tel 033 7110660

 

info@netwerk6.nl

FacebookYouTubeInstagram