NetwerkzesMissie
"WIJ DRAGEN BIJ AAN DE MERKPOSITIONERING DOOR
CONTENT STRATEGIEËN TE ONTWIKKELEN DIE DOELGERICHT,
SCHERP EN VERRASSEND ZIJN."NetwerkZes ontwikkelt creatieve content proposities, die buiten de comfortzone liggen van klanten. Content die je raakt, inspireert en activeert. Dagelijks zijn wij bezig met innovatieve mogelijkheden om content voor klanten te analyseren, optimaliseren en te distribueren onder de beoogde doelgroepen. Deze content maken wij beschikbaar voor alle (online) platformen en hedendaagse communicatiemiddelen.

Doelgericht, scherp en verrassend zijn kernwaarden van waaruit wij onze toonaangevende positie als bureau versterken en relaties verder ontwikkelen.

Bureau
Als full service content bureau stellen wij ons graag op als strategisch marketing-communicatie partner.

Zo vertalen wij uw vraag, boodschap en doelstelling naar een strategie, product of campagne zodat deze optimaal wordt overgebracht op de door u beoogde doelgroep. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven professionals, die zich binnen hun vakgebied hebben onderscheiden op kwaliteit en originaliteit.

Wij zijn toonaangevend in het ontwikkelen van content-strategieën, (online)campagnes, (branded) content, bedrijfs-voorlichtingsfilms, commercials en (gesponsorde) televisie-programma's. Onze klanten bestaan uit het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, brancheverenigingen en de overheid.

Wie zijn we?
FABIAN RUITENBERG & MARTIN DE LANGECreatief producent Fabian Ruitenberg studeerde af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam. Tijdens zijn studie produceerde en regisseerde hij televisieprogramma's voor de AVRO, BNN, NET5 en RTL5. In 1998 richtte hij NetwerkZes op en ging met zijn bedrijf televisieprogramma's ontwikkelen en produceren voor o.a. Veronica, Jetix, Nickelodeon, Disney XD en Disney Channel. NetwerkZes is uitgegroeid tot een creatief content bureau, waar hij nu dagelijks klanten adviseert over creatie, storytelling en content-strategie.

Creatief producent & regisseur Martin de Lange heeft 15 jaar ervaring met het maken van grote televisieproducties voor zowel publieke als commerciële omroepen. Hij regisseerde befaamde televisieprogramma's als Dragons Den (KRO), De school van Prem (NTR) Een Dubbeltje op zijn Kant (RTL4), Look of Love (RTL4) en De Allerslechtste Chauffeur van Nederland (BNN). Zijn passie en expertise komt dagelijks tot uiting bij de ontwikkeling en creatie van verschillende vormen van content.
netwerkzes

 

postbus 100

 

3800 AC AMERSFOORT

 

bezoekadres

 

Softwareweg 4

 

3821 BP AMERSFOORT

 

tel 033 7110660

 

info@netwerk6.nl

FacebookYouTubeInstagram