Netwerkzes

Global Minds op TU Delft / voorlichtingsfilm

klant
TU Delft
N6
Creatie en Uitvoering
Met veel buitenlandse studenten is de TU Delft een universiteit met een internationaal karakter. Het thema van de opening van het collegejaar sluit hier nauw op aan: 'It takes a global mind to change the world'. Voor de opening van het collegejaar heeft Netwerk6 een introductiefilm en een eindfilm gecreëerd waarbij dit thema centraal staat. De TU Delft is met 16.000 studenten, 8 faculteiten en 5000 medewerkers een bewezen broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen.

Delft University of Technology

klant
TU Delft
N6
Creatie en Uitvoering
De Technische Universiteit Delft staat bekend om hun hoge standaard van onderzoek en onderwijs. De TU Delft is met 16.000 studenten, 8 faculteiten en 5000 medewerkers een bewezen broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen. In deze Engelstalige film introduceert de TU Delft zich aan buitenlandse studenten, leraren en bedrijven. De focus ligt hierbij op 'connecting knowledge & social needs' in een internationale georiënteerde omgeving met ruimte voor ondernemerschap.

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

klant
TU Delft - CiTG
N6
Creatie en Uitvoering
Een vervolgproductie voor de TU Delft is een korte voorlichtingsfilm waarin de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen laat zien met welke projecten zij zich mee bezighouden. De vijf kernthema's komen aan de hand van een probleemstelling aan bod: Urban Water, Transport, Delta Technology, Structural Engineering en Geo-energy.

netwerkzes

 

postbus 100

 

3800 AC AMERSFOORT

 

bezoekadres

 

Softwareweg 4

 

3821 BP AMERSFOORT

 

tel 033 7110660

 

info@netwerk6.nl

FacebookYouTubeInstagram