NetwerkzesVacatures
"Heb jij net als wij een passie voor storytelling
en werk je graag samen met mooie merken?"Ben je op de hoogte van de laatste trends op social media en vertaal je uiteenlopende onderwerpen gemakkelijk naar videocontent? Lees dan door!
Wij zoeken een aanvulling op ons enthousiaste en gedreven team. Het is belangrijk dat je zelfstandig en gestructureerd kunt werken, maar ook humor hebt en van een uitdaging houdt.

Bij NetwerkZes zetten we ons maximaal in voor onze projecten, maar er is ook ruimte voor gebakken eitjes tijdens de lunch, de Mud Masters en onze tafelvoetbal competitie. Gaat dit over jou? Dan hebben we bij ons ambitieus en groeiend bureau een uitdagende functie voor je. Check hieronder de vacature voor creatieve contentmaker.
Stages"Bij ons ben je geen koffiejuf, kabeldrager of kopieermiep.
Jij krijgt alle ruimte om zelf mee te denken en te creëren."
Wil jij leren hoe je creatieve videocontent maakt, of hoe je vormgeving strategisch inzet? Ga je, net als wij, voor de eredivisie en kom je voor minder dan een 8 je bed niet uit? Mooi, dan zit je hier goed! Bij ons ben je geen koffiejuf, kabeldrager of kopieermiep. Ons team van ervaren en gedreven professionals neemt jou als stagiair mee in alle processen, van klantvraag tot oplevering. En daarbij krijg jij alle ruimte om zelf mee te denken en te creëren.


Als stagiair doorloop je drie fases. De eerste is de oriëntatiefase. Je maakt kennis met de praktijk en ervaart hoe we met onze creativiteit merken als Centraal Beheer en Achmea naar een hoger niveau tillen. Hierna brengen we samen jouw competenties in kaart en bepalen we waarin je wil groeien en wat je kan verbeteren.

In de volgende fase voer je onder onze begeleiding taken uit die onderdeel zijn van opdrachten die wij op dat moment voor onze klanten uitvoeren. Afhankelijk van je opleiding en leerdoelen maak je bijvoorbeeld voormontages, schrijf je scriptvoorstellen, animeer je logo's of maak je de vormgeving voor social media kanalen. Tijdens dit proces overleggen we voortdurend en werken we samen aan het eindproduct voor onze klanten.

In de laatste fase krijg je een eigen - real life - project, dat je zelf van begin tot eind mag uitvoeren. Natuurlijk coachen wij je hierin. We geven je opbouwende feedback en staan tot je beschikking als assistent ;) Als videocontent maker realiseer je een online film en als multimedia designer maak je een nieuwe vormgeving voor één van onze online producten.
Kan je niet wachten om in de echte praktijk aan de slag te gaan en je professioneel te ontwikkelen? Solliciteer dan nu op één van de beschikbare stagevacatures. Wij nemen contact met je op.

Stage Videoredactie- en productie

 netwerkzes

 

postbus 100

 

3800 AC AMERSFOORT

 

bezoekadres

 

Softwareweg 4

 

3821 BP AMERSFOORT

 

tel 033 7110660

 

info@netwerk6.nl

FacebookYouTubeInstagram